<div style="text-align: center;"><span style="font-size: 4rem;"><span style="color: #5f3c16;"><strong>VEURE OFERTA D'IMMOBLES</strong></span><a href="http://inmuebles.candaligacanal.com/products_all?language=ca"><span style="color: #5f3c16;"></span></a></span></div>
VEURE OFERTA D'IMMOBLES
<div style="text-align: center;"><strong>CASES</strong></div>
CASES
<div style="text-align: center;"><strong>PISOS</strong></div>
PISOS
<div style="text-align: center;"><strong>TERRENYS</strong></div>
TERRENYS
<div style="text-align: center;"><span style="font-size: 4rem; color: #5f3c16; background-color: rgba(255, 255, 255, 0.8); background-position: initial initial; background-repeat: initial initial;"><strong>LOCALS</strong></span></div>
LOCALS



"La teva immobiliària amb tracte familiar amb 1 trajectòria de més de 18 anys"

L’equip de Candàliga Canal format pel Jaume, la Maria, la Yeli i l'Emi, li donem la benvinguda al nostra portal web.

Tractarem les seves necessitats, com si per nosaltres mateixos es tractés. Per a nosaltres no es tracta d'una simple transacció comercial, sinó que anem molt més enllà, generant un vincle de confiança i servei.

No només oferim la intermediació d'habitatges, lloguers i vendes, sinó que ens encarreguem dels serveis que això comporta, com són: canvi de comptadors, registre de contractes, cobraments ITP, etc.
Des de 2000 escrivint la nostra trajectòria...

A Candàliga Canal vam iniciar la nostra activitat amb la compra-venda i lloguer de terrenys, locals i finques rústiques; més endavant vam complimentar els serveis amb la compra-venda i lloguer d'immobles, pisos i cases.

El darrer servei que us oferim és el Home Staging per a tots aquells clients que volen potenciar la venda i el lloguer del seu habitatge.

Lliurats completament al nostre treball, donarem el millor de nosaltres a la gestió de les seves necessitats. El convidem a sol·licitar una hora de visita a les nostres oficines centrals.

A casa nostra sempre hi serà benvingut !!!

Amb 1 bon cafè i amb bones idees podem trobar la solució a allò que busquis.


"Probablement aquesta serà la compra, venda o lloguer més important de la seva vida, gestiona-la amb garanties"

C.Indústria, 12 Baixos, 08243 Manresa
 619 71 36 62


Dilluns a divendres: 9h a 13h i de 15h a 20h
Dissabtes, Diumenges i festius: A convenir

 
 
 
:
: